primers lectors

El ratolinet Pérez

De contes sobre la caiguda de dents n’hi ha un munt, però el focus d’aquests es troba en l’infant i en el que li passa. Contes que posin l’atenció a l’ésser màgic que recull les dents per deixar-hi un regalet, ja és més difícil trobar-ne, i avui en porto un de ben divertit!

img_7596

El ratolinet Pérez està cansat de viatjar pel món recollint dents i deixant regalets als menuts mentre dormen, però avui no té ganes de sortir de casa, i s’amaga mentre els seus pares el busquen per tot arreu…

Que bé s’està a casa jugant amb les joguines, i ara s’ha de vestir d’explorador i anar al centre d’informació per que li diguin on ha d’anar aquesta nit… i ha tocat anar a França!

La seva mare l’ajuda a sortir al carrer, i ell molt valent, arriba al seu destí, recull la dent de llet i deixa un present per que quan el petit es desperti tingui una gran sorpresa.

Aquest és un altre dels contes on fan tàndem Roser Calafell i Anna Canyelles col·laborant en l’Editorial La Galera (hem parlat d’un altre dels seus contes aquí i també d’un de Roser Calafell amb Pilar Serra aquí ).

Aquesta col·lecció de contes és ideal per a primers lectors, ja que la lletra lligada i el text en rima els permet una lectura divertida i amena.

Coneixes més contes sobre la caiguda de les dents?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s