primers lectors

L’hort màgic de la Marta

Una parella que mai falla són la Anna Obiols i en Subi. En tinc una especial estima perque són els encarregats de donar vida a en Botiboti, la mascota de la biblioteca del meu poble, Sant Sadurní d’Anoia, i il·lustrar i narrar les seves aventures.

img_7160

En L’hort màgic de la Marta, la petita protagonista és una eixerida noieta que es fixa en l’hort del seu avi, i com plantant tomàquets, carbassons i enciams, li’n creixen molts més.

Ella, que no es vol pas copiar de l’avi, decideix fer el seu propi hort, i hi comença plantant llibres de contes, paraigües, cadires, i diverses andròmines que va trobant per casa.

img_7161

De tot el batibull de coses que planta, acaben apareixent éssers fantàstics com la senyora Escombrel·la (un pal d’escombra amb un tros de roba, llanes velles al cap i unes ulleres de sol) o el senyor Regamanel (una regadora amb fustes i robes).

img_7163

Els dies eren curts a l’hort de la Marta, i és que cada dia era una aventura amb la Testanna, l’Embutot, la Teteramartina i la Planxantònia. I qui és qui més bé s’ho passa? Doncs l’avi Tomàs, que quan acaba de regar el seu hort, va a veure el de la Marta i passa les hores veient com la petita imagina i juga.

img_7165

És un conte en lletra de pal ideal pels primers lectors a partir de 5 anys. A més, de la història tan divertida que succeeix.

Quins contes d’Anna Obiols i Subi coneixes? N’hi ha tants que no sé ni dir quin és el meu preferit!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s