Nens 6-9, primers lectors

El vampiret Draculet

Avui porto un conte especial per primers lectors, de la col•lecció El vaixell de vapor de l’Editorial Cruïlla, que em porta molts bons records de la meva infancia i dels primers llibres que vaig llegir.

El vampiret Draculet està escrit per Ponç Pons i il•lustrat per Àngels Comella, i està escrit en lletra lligada i en rima, amb només una estrofa per pàgina, cosa que fa que els petits no es cansin de la lectura.

El conte ens parla d’un petit vampir que viu avorrit al seu castell, i un dia decideix marxar volant a veure món. Descobreix el pati d’una escola on un munt de nens juguen alegres i sembla que s’ho passen d’allò més bé, així que deixideix assistir a l’escola. Al mateix temps els seus pares també s’apunten a l’escola d’adults.

El vampiret a més s’enamora de la Carla, que li demana que vagi al dentista i quan ho fa sembla un nen normal! Li posen de nom Draculet i el castell on viuen es comverteix en un museu d’interès turístic molt emocionant.

És una història divertida i imaginativa que fa que els nens es petin de riure i es sorprenguin amb les aventures d’en Draculet.

Coneixes la col•lecció El vaixell de vapor? Tu tambe en llegies els seus llibres de petit?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s