Infantils 0-3, Infantils 3-6

Canviem de casa

Una altra proposta de Marta Altés per acompanyar els infants en moments complicats a la seva vida, com és el cas d’una mudança a una altra ciutat, un canvi d’escola…

img_6799

En Canviem de Casa el protagonista es sent sol, i li fan por els canvis, i és que ell es sentia segur a casa seva, amb els seus amics, amb els seus costums i les coses conegudes. Però poc a poc es va adonant que quan menys s’ho espera pot trobar noves aventures, que fan que la soledat desaparegui, i que les amistats llunyanes, si es conserven poden sentir-se molt a prop. Finalment s’adona que les coses noves poden ser molt emocionants, i que té molta sort de poder viure-les.

img_6801

Un conte ideal quan hi han canvis a casa, no necessàriament mudances, canvis d’escola, canvis de rutines… És un conte curtet, per nens petits fins màxim 6 anys, amb unes il·lustracions molt boniques.

Podeu rellegir aquí la primera entrada que vaig escriure sobre un conte de Marta Altés, on hi recopilo informació de l’autora i també una entrevista que li van fer per tv3.

 

Un pensament sobre “Canviem de casa”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s