Infantils 3-6, Nens 6-9

Pressa per néixer

El conte que us proposo aquesta vegada és molt especial per a mi. Per una banda, en conec els autors, i és un plaer haver participat com a mecenes en el seu projecte per tirar endavant la publicació del conte. Per altra banda, la història m’ha ajudat a explicar a les meves filles la meva pròpia experiència amb el tema.

 

Préssa per néixer és la història d’un avortament. Explicat de forma dolça, però sense amagar la tristor i mala experiència que passen els pares que es troben en aquesta situació. També ens proposa una original sortida en quan a acceptació de la pèrdua i com els pares conviuen amb el aquest sentiment de per vida: el fill no nascut es converteix en una fada, que per sempre més els acompanyarà allà on vagin.

 

La Mireia i el Pepe ens van explicar que volien fer el conte per a poder explicar al seu fill la dura experiència viscuda. Sense drames, però sense treure-li la importància que mereix.

Podeu també veure el trailer del llibre a youtube:

https://youtu.be/KsfynMlZd4Y

Els temes tabú, com aquest, són molt complicats d’explicar als fills i trobo que a través dels contes és una manera molt lleugera i a la vegada incident per a poder-los tractar.

Des d’aquí una abraçada a la parella, i també una especial menció a la il•lustradora, Mònica Pinyol, pels seus exquisits dibuixos.

Coneixeu algun conte que parli d’aquest tema, o algún altre tema tabú?

Deixeu-me comentaris!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s